Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

Desert fursecuri spritate, fragede si aromate

Retete si gust
Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - Adauga reteta ta.
Azi a venit randul retetei de fursecuri spritate. Destul de usor de realizat, fragede, aromate si foarte aspectuoase. 
Desert fursecuri spritate, fragede si aromate

Desert fursecuri spritate, fragede si aromate

INGREDIENTE:

  • 800 g faina alba
  • 500 g unt moale
  • 200 g zahar pudra
  • 2 oua
  • vanilie
  • coaja de la o lamaie
  • un praf de sare
Pentru decor:
  • ciocolata menaj
  • praf de nuca de cocos
  • ornamente din zahar

MOD DE PREPARARE:

Punem in vasul mixerului untul moale impreuna cu zaharul pudra.

Amestecam, pentru inceput la viteza mica, apoi la viteza mai mare pana la omogenizare totala.

Oprim mixerul si adaugam praful de sare, cele doua oua si esentele de vanilie si lamaie. Omogenizam din nou, crescand progresiv viteza mixerului .

Adaugam faina si o incorporam in unt mixand pana se obtine un aluat moale, usor lipicios.

Cu aluatul obtinut umplem spritul pentru fursecuri si spritam diverse forme pe care le vom coace in cuptor, pe hartie de copt, cca 15 minute la 175 grade.

Topim ciocolata menaj la microunde. La nevoie adaugam o lingura de frisca lichida.

Inmuiem fursecurile pe jumatate in ciocolata topita, le asezam pe un gratar si presaram imediat nuca de cocos si ornamente decor.

Lasam pe gratar pana se usuca glazura de ciocolata.

Pastram fursecurile in cutii inchise ermetic.

Sfat:

La aceste fursecuri putem folosi unt gras.

Daca nu avem pistol de spritat putem forma fursecurile folosind o punga si un varf de spritat.

Daca sunt pastrate in cutii inchise , se pastreaza fragede mai multe saptamani.
Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!