Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - Adauga reteta ta.
O reţetă apetisantă, dar în acelaşi timp uşor de preparat,
medalioanele de porc cu ciuperci în sos de muştar vor fi pe placul
tuturor.
Medalioane de porc cu ciuperci în sos de muştar |
Ingrediente: Pentru sos
1 ceşcuţă muştar
2 linguri miere
1 lingură ulei de măsline
1-2 linguriţe zeamă de lămâie
sare, după gust
piper, după gust
2 linguri miere
1 lingură ulei de măsline
1-2 linguriţe zeamă de lămâie
sare, după gust
piper, după gust
Pentru medalioanele
1 bucată muşchiuleţ de porc, tăiată în 8 medalioane
150 g ciuperci feliate
3 fire ceapă verde, tocate
2 linguri ulei
sare
piper
150 g ciuperci feliate
3 fire ceapă verde, tocate
2 linguri ulei
sare
piper
Mod de preparare:
Preîncălzeşti cuptorul la 170°C.
Condimentezi carnea cu sare şi pipre, după gust. O rumeneşti într-o
tigaie, în uleiul încins, în jur de 3-5 minute, pe fiecare parte.
Transferi pe o farfurie.
În aceeaşi tigaie, căleşti ciupercile cu
ceapa verde, până îşi schimbă culoarea. Într-un bol, amesteci bine toate
ingredientele pentru sos. Combini cu ciupercile. Întorci medalioanele
în tigaie şi le acoperi cu sos. Dai la cuptor până ce carnea se pătrunde
în totalitate. Serveşti imediat.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.