Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

Friptura de porc cu sos de visine

Retete si gust
Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - Adauga reteta ta.
Vrei sa iti pregatesti pentru cina o reteta deosebita, insa nu mai ai inspiratie? Iti propunem sa incerci o reteta ardeleneasca savuroasa: friptura de porc cu sos de visine, care are un gust incantator.
Friptura de porc cu sos de visine

Friptura de porc cu sos de visine

Ingrediente:

  • 400 g pulpa de porc
  • 2 catei de usturoi
  • 150 ml vin rosu
  • 2 rosii potrivire
  • 1 legatura de patrunjel
  • 30 ml ulei
  • sare
Pentru sos:
  • 1 compot de visine
  • 2 linguri cu faina
  • 2 linguri cu ulei
  • 1 lingurita cu zahar
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Curata carnea de porc de pielita, apoi tai-o felii mai grosute si asaz-o intr-o tava mai mare, unsa cu ulei. Amesteca rosiile taiate cubulete micute cu usturoiul, patrunjelul taiat marunt, sare si piper si adauga acest sos peste carne.
Pune tava la cuptor si las-o aproximativ 45 de minute si din cand in cand mai stropeste-o cu putin sos.
Intre timp, pregateste sosul de visine. Caleste faina in putin ulei si adauga peste ea visinele fara samburi si zeama de la compot, apoi amesteca-le aproximativ 15 minute la foc mic. Adauga apoi zaharul, sare si piper dupa gust.
Friptura de porc cu sos de visine se serveste calda, cu piure sau cartofi natur.
Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!