Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - Adauga reteta ta. Noua ne plac mult aceste snitele dar mai ales copiilor, de fapt
din aceasta cauza si le gatesc.
Șnițel în straturi |
400 g şuncă
400 g caşcaval
3 ouă
3 linguri făină
100 g pesmet
sare
piper
ulei pentru prăjit
Pentru sos:
2 fructe avocado
1 lingură ceapă
1 lingură pătrunjel
2 linguri ulei de măsline
zeamă de lămâie
Pentru garnitură:
400 g caşcaval
3 ouă
3 linguri făină
100 g pesmet
sare
piper
ulei pentru prăjit
Pentru sos:
2 fructe avocado
1 lingură ceapă
1 lingură pătrunjel
2 linguri ulei de măsline
zeamă de lămâie
Pentru garnitură:
150 g caşcaval afumat
Mod de preparare:
Tai şunca felii subţiri şi îl condimentezi cu
sare şi piper. Procedezi la fel şi cu caşcavalul. Aşezi trei felii de
caşcaval una peste alta, intercalând între ele două felii de şuncă, apoi treci tot „pachetul” obţinut prin făină, ou bătut, pesmet
(în această ordine), după care îl rumeneşti în ulei bine încins,
obţinând un şniţel umplut.
Separat, tai fructele de avocado în două, scoţi sâmburii, scobeşti miezul şi îl mixezi. Îl amesteci cu ceapa rasă, uleiul, zeama de lămâie, pătrunjelul tocat mărunt, sare şi piper, după gust.
Serveşti şniţelele calde, garnisite cu sos verde şi cubuleţe de caşcaval afumat.
Separat, tai fructele de avocado în două, scoţi sâmburii, scobeşti miezul şi îl mixezi. Îl amesteci cu ceapa rasă, uleiul, zeama de lămâie, pătrunjelul tocat mărunt, sare şi piper, după gust.
Serveşti şniţelele calde, garnisite cu sos verde şi cubuleţe de caşcaval afumat.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.