Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

Sandwich cu carne de porc si cartofi fierti

Retete si gust
Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - Adauga reteta ta.
Pentru a ne deschide apetitul pentru gătit, cât de simplu este să faci, în confortul propriei bucătării, un sandwich, dumnezeiesc de bună.
Sandwich cu carne de porc si cartofi fierti
Sandwich cu carne de porc si cartofi fierti

Ingrediente:

  • 1 ceapă
  • 4 bucăți brânză feliată
  • câteva fire de pătrunjel
  • 200 ml smântână de gătit
  • 2 ouă
  • sare și piper
  • 150-200 g parmezan
  • 700 ml sos barbeque
  • 3 felii groase de bacon
  • 3 chifle
  • 1,5-2 kg carne de porc
  • 2 cartofi medii
  • 3 castraveti murați medii
  • 1 salată verde

Mod de preparare:

  1. Se asezonează carnea cu sare și piper. Într-o tavă, se toarnă sosul barbeque, se pune carnea și se dă la cuptorul preîncălzit, la 140 grade Celsius, timp de 4 ore.
  2. Între timp, se pregătesc cartofii. Se taie baconul fâșii subțiri. Cartofii se curăță și se taie cubulețe. Ceapa se toacă julien și părunjelul mărunt. Se feliază castraveții murați subțire, pe lung.
  3. Se separă albușul de gălbenuș. Peste gălbenuș se toarnă smântâna și se rade parmezanul. Totul se omogenizează cu ajutorul unui tel.
  4. Cartofii se pun la fiert. Ceapa se pune la călit și, după ce devine ușor sticloasă, se pune și baconul deasupra.
  5. Se adaugă și cartofii peste ceapă și bacon, se amestecă ușor. Smântâna se toarnă deasupra, se asezonează cu sare și piper și se amestecă ușor.
  6. Se scoate carnea din cuptor. Cu ajutorul unor furculițe sau cu mâinile, se trage ușor dar ferm de ea, pentru a se desprinde fâșii. Se amestecă cu o parte din sosul care i-a servit drept marinadă.
  7. Pe un grătar încins se rumenesc chiflele și apoi se umplu: o frunză de salată, carne din belșug, o felie de brânză și câteva felii de castravete murat.
  8. Fiecare sandwich în parte se pune pe farfurie și se servește cu o porție sățioasă de cartofi. Într-o sosieră mică, se toarnă și 3-4 linguri din sosul în care a marinat carnea la cuptor.
Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!