Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - Adauga reteta ta.
Secretul acestui preparat constă în sosul în care se coc
toate ingredientele. Aflați mai jos ce fel de sos, din ce se pregătește
și cât este de gustos.
Prânz pregătit în manșon |
INGREDIENTE:
-4 ouă;
-250 ml de ulei;
-50-100 gr de muștar;
-1 linguriță zeamă de lămâie;
-2 lingurițe de sare;
-1 lingură de zahăr;
-1 linguriță de busuioc;
-1 linguriță de ierburi italiene;
-1 linguriță amestec de piper;
-3 căței de usturoi;
-1-2 linguri de oțet;
-8-10 cartofi;
-1 kg de carne;
-2 cepe.
MOD DE PREPARARE:
1.Pregătiți sosul. Amestecați ouăle cu ulei, muștar, sare,
condimente, usturoi dat prin presă și oțet. Gustați sosul și adăugați
zahăr.
2.Tăiați cartofii sferturi, iar ceapa jumătăți de rondele subțiri.
3.Tăiați carnea bucăți medii.
4.Luați manșonul și așezați ingredientele în straturi: jumătate din
cantitatea de cartofi, jumătate de ceapă, jumătate de carne și jumătate
de sos, apoi repetați straturile și legați punga. Condimentați cu sare
cartofii, ceapa și carnea.
5.Agitați manșonul pentru ca toate ingredientele să se amestece uniform.
6.Tăiați manșonul în 4 locuri, îl transferați pe tava de copt și coaceți mâncarea timp de 40 de minute, la temperatura de 180°C.
7.Transferați manșonul într-o formă de copt, îl tăiați și serviți.
Mâncarea este foarte suculentă, iar cel mai important, este gustoasă
și fără mari bătăi de cap. Presărați cu puțină verdeață și așezați
cartofii cu carne pe masă.
Vă dorim poftă bună alături de cei dragi!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.