Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - Adauga reteta ta. Prunele coapte pot deveni
ingredientul secret al unor mancaruri savuroase. Ofera o atingere
delicata a meselor tale de zi cu zi!
Piept de pui la gratar cu prune si nuci |
Ingrediente:
- 4 bucati de piept de pui
- 2 prune mari, tocate marunt
- 1/2 cana suc de portocale
- 2 linguri ceapa rosie tocata marunt
- 1 lingura miere
- 1 1/2 lingurite coaja rasa de portocala
- 1/2 cana nuci maruntite
- 2 lingurite ulei de masline
- 1/4 lingurita sare
- 1/4 lingurita de fulgi de ardei rosii
Mod de preparare:
Pregateste garnitura: amesteca prunele, nucile, 1/4 cana de suc de
portocale, ceapa, mierea si 1/2 lingurita din coaja de lamaie intr-un
bol mediu.
Amesteca separat, intr-o farfurie, uleiul, sarea, fulgii de ardei,
restul de suc si de coaja de portocale. Tavaleste pieptul de pui prin
acest dressing si lasa-l sa stea la frigider in jur de 30 de minute in
marinata.
Pune pieptul pe gratarul incins si lasa-l cam 5 minute pe fiecare
parte. Serveste puiul fript cu sosul si garnitura din nuci si prune.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.