Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - Adauga reteta ta.
Muschiul de porc este o
carne foarte frageda si se gateste extrem de repede. Este o carne mai
seaca, de aceea este indicat sa-l pregatim alaturi de o garnitura mai
suculenta. O reteta minunata pentru o
cina rapida si gustoasa.
Muschiulet de porc si ciuperci in sos de smantana |
Ingrediente:
Pentru muschiulet:
Pentru sos:
Mod de preparare:
- Punem untul la topit intr-o tigaie
- Muschiuletul de porc taiat rondele de aproximativ 2cm se prajeste in unt 3-4min pe fiecare parte
- Oprim focul si condimentam cu sare si piper dupa gust
- Pentru sosul de ciuperci, vom topi untul, punem ciupercile taiate felii si condimentam cu sare si piper dupa gust
- Ciupercile se tin pe foc pana scade apa dar nu chiar de tot, apoi punem smantana, usturoiul si mai fierbem pana sosul se ingroasa, cateva minute
- Punem sosul de ciuperci pe un platou mai adanc, muschiul de porc deasupra, ornam cu cateva frunze de patrunjel
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.