Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - Adauga reteta ta. Dacă vrei să te răsfeți. Știm metoda potrivită. Este timpul să înveți Să prepari ragu (tocana) de vită.
Ragout (tocana) de vita |
Ingrediente:
- 400g carne de vita slaba taiata bucatele
- 400g ciuperci proaspete feliate
- 2 cepe taiate marunt
- 2 ardei kapia copti si feliati
- 1 rosie mare fara pielita si taiata cuburi
- 2 morcovi taiati bastonase
- 1 telina taiata bastonase
- 200ml supa de vita (folosim un cub)
- 100ml vin alb
- 2 linguri ulei
- 1 lingurita rasa chimen macinat
- Rozmarin proaspat
- Tarhon proaspat
- Sare
- piper
Mod de preparare:
Punem uleiul la incins, adaugam ceapa si carnea de vita, amestecam si lasam la calit cam 10 minute sa se rumeneasca. Adaugam ciupercile, ardeii copti, sare , piper si chimen. Amestecam si dupa 2 minute turnam supa si vinul. Cand incepe sa fiarba punem restul de ingrediente si condimente si lasam la foc mic sa fiarba inca 2 ore si jumatate.
Serviti cu taitei, am decorat cu firicele de arpagic si felii de ardei iute. Se mai poate sevi cu garnitura de cartovi natur sau piure.
Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.