Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - Adauga reteta ta.
A fost o friptura de porc foarte buna, pentru ca nu necesita multa munca si in timp ce se face poti pregati
altceva.
- 800 g pulpa de porc sau cotlet
- 600 g carnati
- 10 catei de usturoi
- o canita de vin
- 1 lingurita rozmarin uscat
- sare, piper, ulei
MOD DE PREPARARE:
Se spala si se portioneaza carnea pentru friptura de porc,
cam cat o palma, se impaneaza cu cateii de usturoi si se condimenteaza
cu sare, piper si rozmarin. Se taie si carnatii in bucati potrivite.
Se unge o tava cu ulei, se aseaza carnea si carnatii in tava, se adauga vinul si putina apa, se acopera cu o folie si se da la cuptorul incins 40-50 de minute. Se scoate folia si se mai lasa friptura de porc la cuptor pana se rumeneste frumos.
Friptura de porc se serveste cu piure si cu muraturi.
Pofta buna!
Se unge o tava cu ulei, se aseaza carnea si carnatii in tava, se adauga vinul si putina apa, se acopera cu o folie si se da la cuptorul incins 40-50 de minute. Se scoate folia si se mai lasa friptura de porc la cuptor pana se rumeneste frumos.
Friptura de porc se serveste cu piure si cu muraturi.
Pofta buna!
Sfat:
friptura de porc va iesi si mai gustoasa si mai frageda daca o tineti in prealabil la marinat
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.