Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - Adauga reteta ta. O tocanita delicioasa cu legume proaspete preferata de familie pe timpul verii si nunumai. Se poate face si cu carne de vitel sau piept de pui.
![]() |
Tocanita de marar cu ceapa verde si afumatura |
Ingrediente:
- 4 legaturi de marar
- 4-5 legaturi de ceapa verde
- 500gr afumatura de porc
- 2-3 linguri bulion
Mod de preparare:
Pun si prajim afumatura 3min, scoatem carne si punem ceapa si mararul la calit 3-5min. Peste marar si ceapa adaugam 2cani de apa pt a fierbe, cand este aproape gata punem carnea si bulionul, mai lasam 5-10min si stingem. A se servi cu mamaliguta. Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.