Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - Adauga reteta ta. Pentru o altfel de cină, mai elegantă și mai aromată îți propunem o rețetă cu carne de porumbel în sos de vin.
Porumbel in vin |
- 6 porumbei
- 1 ceașcă vin roșu
- jumătate ceașcă vin alb
- jumătate ceașcă unt
- jumătate ceașcă ulei măsline
- 1 ceașcă și jumătate suc roșii
- sare
- piper
- Se spală porumbeii și se masează cu sare și piper.
- Într-o tigaie se adaugă untul, iar când acesta este topit, se pun porumbeii întregi și se prăjesc timp de câteva minute.
- Se adaugă uleiul, urmat de vinul roșu.
- Se acoperă vasul cu un capac și se lasă pe foc pentru 1 minut pentru a se aromatiza.
- Se toarnă sucul de roșii și se completează cu 2 cești de apă.
- Se lasă preparatul să se gătească la foc mic aproximativ 50 de minute.
- Cu 10 minute înainte ca timpul să expire, se adaugă vinul alb.
- Se servește cu cartofi prăjiți și salată verde.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.