Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link Adauga reteta ta.-
Aceasta reteta de paste cu usturoi si ulei de masline este inspirata de reteta traditionala, specifica Italiei, pasta all'aglio.
Paste cu usturoi si ulei de masline (all'aglio) |
- 250g paste
- 1 capatana de usturoi
- 6 Linguri de ulei de masline
- 3 felii de paine prajita, sfaramate in bucatele mici
- 10 frunze de salvie proaspata
- 6 Linguri de parmezan ras
- ¼ lingurita de fulgi de ardei iute
- sare si piper macinat, dupa gust
Mod de preparare:
- Curata usturoiul si feliaza-l.
- Fierbe pastele in apa sarata si scurge-le bine.
- Intr-o tigaie mai mare, adauga uleiul, salvia maruntita si usturoiul feliat. Prajeste-le la foc mic-mediu, pana usturoiul devine usor auriu.
- USTUROIUL NU TREBUIE SA SE ARDA.
- Opreste focul si adauga pastele fierte in tigaie.
- Adauga sare, piper, fulgi de ardei iuta, painea prajita sfaramata si parmezanul ras.
- Amesteca si serveste pastele imedia
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.