Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link -Adauga reteta ta. Fursecurile cu nuci sunt delicioase, crocante
la exterior, dar moi la interior. Au prezentare frumoasa, eleganta si
sunt potrivite pentru zilele de sarbatori sau orice alte evenimente, dar
sunt si o solutie pentru a folosi albusurile ramase de la maioneza,
cozonaci sau alte prajituri.
Fursecurile cu nuci |
INGREDIENTE:
36-42 buc – bezele
3 albusuri
1 varf cutit sare
120 g zahar brun
100 g zahar pudra
150 g nuci macinate fin
Alune de padure pentru decor
MOD DE PREPARARE:
Am mixat albusurile cu un varf cutit de sare, apoi am adaugat treptat zaharul brun si cel pudra.
Cand am obtinut consistenta tare am incorporat usor nuci
macinate. Cu 2 lingurite am pus aluatul obtinut in tava. In mijlocul
fiecareia am pus cate o nuca. Le-am copt in cuptorul
preincalzit la 160°C timp de 30 minute, apoi le-am lasat o ora sa se
raceasca in cuptor, cu usa intredeschisa.
Simple, bune si usor de pregatit!
Le puteti pastra 7 zile intr-o cutie inchisa ermetic.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.