Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

Tort fara coacere cu iaurt si mascarpone

Retete si gust
Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - Adauga reteta ta.
Se poate prepara cu aproape orice fruct, eu am ales ce am avut in frigider si anume banane si lime. Probabil ca in viitorul apropiat o sa-l incerc cu piersici, cred ca este delicios!
Tort fara coacere cu iaurt si mascarpone
Tort fara coacere cu iaurt si mascarpone
Ingrediente:
  • 200g piscoturi
  • 250g mascarpone
  • 400ml iaurt
  • 7g gelatina
  • 250ml lapte
  • 50g zahar
  • 1 limette
  • 250ml frisca
Mod de preparare: Iaurtul il amestecam cu mascarpone si adaugam 50g zahar. Lasam amestecul deoparte si preparam gelatina; o punem la hidratat in 50ml apa rece timp de 10minute iar intr-o craticioara infierbantam 100ml lapte. Cand laptele este fierbinte, oprim focul si adaugam gelatina hidratata. Amestecam bine si lasam putin sa se raceasca apoi turnam peste amestecul de iaurt si mascarpone.
Intr-o tava de chec, punem o folie de plastic. Trecem piscoturile prin lapte rece si le asezam unul langa altul in tava. Turnam jumatate din crema apoi punem bananele curatate si stroite cu suc de lamaie. Turnam cealalta jumatate de crema si apoi punem inca un rand de piscoturi inmuiate si ele in lapte. Acoperim cu folie si bagam tava la rece 4 ore.
Scoatem tava desfacem folia si rasturnam tortuletul pe un platou.
Ornam tortul cu frisca, felii de limette si ciocolata. Taiem felii cu un cutit inmuiat in apa rece si servim.
Va recomand sa facti portie dubla din prima pentru ca se mananca rapid.
Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!