Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - Adauga reteta ta. Pe orice masă de sărbătoare e musai să se regăsească un platou cu ouă umplute. Cu spumă de hrean sunt și mai grozave!
Ouă umplute cu spumă de hrean |
6 ouă
150 g cremă de brânză
150 ml smântână pentru frișcă
2 linguri cu hrean ras fin
½ linguriță cu turmeric
½ lingură cu zeamă de lămâie
ardei roșu și pătrunjel verde pentru decor
sare
piper
1.Fierbe ouăle în apă cu sare vreme de 7-8 minute din clipa în care apa începe să fiarbă.
2.rTrece-le pin apă rece apoi și lasă-le să se răcească, apoi curăță-le de coajă și taie-le în jumătăți.
3.Bate smântâna cu mixerul și încorporează, la final, hreanul și zeama de lămâie.
4.Amestecă brânza cu un praf de sare, piper și turmericul.
Încorporează spuma de hrean și pune amestecul într-un cornet, apoi
ornează jumătățile de ou.
5.Decorează cu ardei roșu tăiat și frunze proaspete de pătrunjel
ouăle umplute cu spumă de hrean și lasă-le la rece 30 de minute înainte
de a le servi.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.