Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - Adauga reteta ta. Un fel principal exotic, ideal pentru mesele festive!
Muşchi de porc cu portocale |
1 kg pulpă de porc
350 g portocale
4 căței de usturoi
1 lingură cu zahăr brun
piper
sare
ulei
1. Taie carnea felii mai groase, condimenteaz-o, după care rumenește-o în ulei împreună cu usturoiul tocat.
2. Scurge excesul de grăsime și pune feliile de la o portocală.
Acoperă cu o cană cu apă și lasă să fiarbă la foc mic. Scoate apoi
carnea și strecoară sosul.
3. Separat, topește zahărul și stinge cu sucul de la restul portocalelor. Adaugă feliile de carne și sosul strecurat.
4. Lasă la foc domol circa 10-15 minute. Servește carnea cu cât mai mult sos și câteva felii de portocală.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.