Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - Adauga reteta ta. Rețeta de ceafă cu glazură de muștar este una extrem de delicioasă și aromată, care-i va încânta pe meseni.
Ceafă cu glazură de muștar |
1,5 kg ceafă de porc
1 legătură de pătrunjel
5 linguri cu muştar
tarhon
ulei
sare
piper
Pentru sos
2 cepe
1 morcov
500 ml sos de roşii
2 ardei copţi
1 ardei iute
1 legătură de pătrunjel
5 linguri cu muştar
tarhon
ulei
sare
piper
Pentru sos
2 cepe
1 morcov
500 ml sos de roşii
2 ardei copţi
1 ardei iute
1.Taie tarhonul și pătrunjelul cât mai mărunt și amestecă-le cu muștarul și un praf de sare și piper.
2.Unge carnea cu puţin ulei și sosul de muștar. Așaz-o într-o tavă și stropește-o cu ulei și o ceșcuţă cu apă. Lasă la cuptor aproximativ o oră. Din când în când, stropește-o cu sosul din tavă. Dacă sosul scade prea mult, adaugă puţină apă.
3.Separat, taie ceapa mărunt și călește-o în ulei. Adaugă morcovul și, după câteva minute, ardeiul copt și tocat. Stinge cu sosul de roșii și pune câteva rondele de ardei iute. Lasă pe foc să se lege bine sosul. La final, aromatizează cu puţin pătrunjel tocat.
2.Unge carnea cu puţin ulei și sosul de muștar. Așaz-o într-o tavă și stropește-o cu ulei și o ceșcuţă cu apă. Lasă la cuptor aproximativ o oră. Din când în când, stropește-o cu sosul din tavă. Dacă sosul scade prea mult, adaugă puţină apă.
3.Separat, taie ceapa mărunt și călește-o în ulei. Adaugă morcovul și, după câteva minute, ardeiul copt și tocat. Stinge cu sosul de roșii și pune câteva rondele de ardei iute. Lasă pe foc să se lege bine sosul. La final, aromatizează cu puţin pătrunjel tocat.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.