Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - Adauga reteta ta.
Omleta fiartă reprezintă un fel de mâncare gustos. Această omletă va fi, pentru micul dejun. Pregătiți o omletă fină.
Omletă fiartă în pungă |
INGREDIENTE:
– 3 ouă
– 2 ciuperci champignon
– 0,5 roșie
– 100 g de salam sau șuncă
– 50-70 g de cașcaval
– sare
– piper negru măcinat după gust
– 2-3 fire de ceapă verde
MOD DE PREPARARE:
1. Spargeți ouăle într-un bol, potriviți-le cu sare și piper negru
măcinat. Bateți ouăle, folosind telul. Tăiați salamul cuburi mici.
2. Curățați ciupercile și tăiați-le cuburi mici. Spălați verdeața și tocați-o mărunt.
3. Spălați roșia, îndepărtați cotorul. Tăiați-o cuburi mici. Dați cașcavalul prin răzătoarea mică.
4. Combinați toate ingredientele tăiate cu ouăle bătute. Amestecați ușor compoziția.
5. Apoi adăugați cașcavalul ras. Omogenizați compoziția.
6. Pregătiți 2 pungi alimentare de unica folosință.
7. Turnați compoziția obținută în pungă. Scoateți aerul din pungă și
legați-o într-un nod. Așezați punga cu omletă în a doua. Legați-o
într-un nod.
8. Fierbeți apă într-o cratiță. Puneți pachetul în apa clocotită,
aduceți-o până la fierbere și fierbeți omleta timp de 20 de minute.
9. Puneți punga cu omleta pregătită pe o farfurie, lăsați puțin să se răcească. Îndepărtați cu grijă pungile.
10. Tăiați omleta aromată porții de mărimea dorită. Serviți alături de sosul preferat.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.