Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

Frigărui grecești de pui cu sos tzatziki

Retete si gust
Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - Adauga reteta ta.
Souvlaki: Frigărui grecești de pui cu sos tzatziki. Retete si gust este dedicat sa-ti aduca retete si la tine in bucatarie. Iti garantam cele mai fresh alimente.
Frigărui grecești de pui cu sos tzatziki
Frigărui grecești de pui cu sos tzatziki

Ingrediente:

Pentru sosul tzatziki
1 cană cu iaurt
1/2 castravete, tocat cubulețe
1 lingură cu ulei de măsline
2 linguri cu zeamă de lămâie
1/4 cană cu mărar, tocat
1 cățel de usturoi tocat mărunt
sare și piper măcinat, după gust

Pentru frigărui
650 de grame de piept de pui tăiat în felii lungi
1/4 cană cu iaurt
zeama și coaja de la o lămâie
1 linguriță cu oregano uscat
1 linguriță cu pudră de usturoi
1/4 cană cu pătrunjel, tocat mărunt
un praf de boia iute
ulei de măsline
sare și piper după gust


Mod de preparare:

Sosul tzatziki
Amestecă într-un bol iaurtul cu castraveții cubulețe, uleiul de măsline, zeama de lămâie și usturoiul.
Asezonează cu sare și piper, adaugă mărarul și amestecă.

Frigăruile de pui
Într-un bol mic, amestecă iaurtul, zeama și coaja de lămâie, oregano, pudra de usturoi și boia.
Într-un alt vas, pune peste feliile de pui amestecul de iaurt și lămâie, acoperind carnea pe toate părțile cu sos.
Înfige fiecare felie de piept de pui pe bețele pentru frigărui, înțepându-le pe o parte pe cealaltă, ca și cum ai forma o linie ondulată.
Stropește frigăruile pe fiecare parte cu ulei de măsline și asezonează cu sare și pipet.
Pune frigăruile pe grătar și lasă-le până când se rumenesc bine, timp de aproximativ 4-5 minute pe fiecare parte.
Servește-le fierbinți, alături de sosul tzatziki.
Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!