Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - Adauga reteta ta. Enchilada însemnând “acoperit cu sos de ardei iute”. Rețeta pe care v-o propunem mai
jos este una extrem de rapidă, de ușoară și picantă.
Enchiladas de pui |
Ingrediente:
- 1 pui întreg
- 400 g roșii întregi decojite în sos de roșii
- 1 ceapă medie
- 3 căței de usturoi
- 1 ardei iute
- sare, busuioc, oregano, chilli și piper după gust
- 200 g cașcaval/
- 4-5 foi de tortilla
Mod de preparare:
Toacă usturoiul, ceapa și ardeiul iute. Condimentează și sotează legumele în ulei încins 3-4 minute. Adaugă roșiile din conservă, tocate înainte desigur. amestecă și lasă pe foc mic, să se îngroașe sosul.
Încălzește cuptorul. Dă sosul de pe foc. Dă o foaie de tortilla prin sos, acoperind-o bine. Așază fâșii de pui în ea, ruleaz-o și pune-o în tavă. Procedează la fel cu restul foilor de tortilla rămase. Pune sosul rămas peste foile de tortilla umplute din tavă.
Dă la cuptorul preîncălzit timp de 20 de minute. Scoate tava, rade cașcavalul ales pe deasupra și dă din nou la cuptor, 10 minute.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.