Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - Adauga reteta ta.
“Budinca de orez cu șuncă și
cașcaval” este o mâncare desăvârșită, sățioasă și extrem de simplu de
preparat. Această budincă delicioasă de orez este destinată tuturor
iubitorilor de orez, poate fi servită atât la masa de prânz și cină, cât
și ca aperitiv sau ca fel principal de mâncare. Este un preparat
complex, ce abundă în culori și arome încântătoare, ideal atunci când
așteptați musafiri.
Budincă de orez cu șuncă și cașcaval |
Ingrediente:
-4 pahare de orez fiert
-100 g de mozzarella rasă
-100 g de șuncă tăiată cubulețe
-1 morcov ras
-2 linguri de pătrunjel tocat mărunt
-2 ouă
-1 pahar de lapte
-150 g de cremă de brânză
-1 pahar de parmezan ras
-sare și piper după gust
Mod de preparare:
1. Amestecați într-un bol orezul, mozzarella, șunca, morcovul și pătrunjelul.
2. Ungeți cu unt o formă de copt. Puneți compoziția obținută.
3. Mărunțiți într-un blender ouăle, laptele, crema de brânză, parmezanul ras, sarea și piperul.
4. Turnați amestecul în formă, peste
orez și coaceți în cuptorul preîncălzit la 200 de grade timp de 30 de
minute sau până va căpăta o culoare aurie.
Vă doresc poftă bună!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.