Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - Adauga reteta ta.
Nu credem ca exista persoane care sa refuze o felie de pepene rosu
intr-o zi calduroasa de vara. Insa ce ati spune daca am pregati un
intreg tort din pepene? Ei bine, va imaginati ca rezultatul nu are cum
sa fie decat delicios!
![]() |
Tort din pepene |
1 pepene rosu copt
500 ml smantana pentru frisca
2 linguri zahar
110 grame migdale maruntite
fructe de sezon pentru decor
Mod de preparare:
1. Bateti frisca cu zaharul pana cand devine tare si pufoasa. Dati-o la rece.
2. Taiati coaja pepenelui si asezati-l pe un platou. Scoateti samburii.
3. Lasati pepenele sa se usuce, dupa care imbracati-l complet in frisca. Dati la congelator jumatate de ora.
4. Taiati cu grija fructele si migdalele si decorati dupa bunul plac.
Se savureaza cu mare placere!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.