Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - Adauga reteta ta.
Nu credem ca exista persoane care sa refuze o felie de pepene rosu
intr-o zi calduroasa de vara. Insa ce ati spune daca am pregati un
intreg tort din pepene? Ei bine, va imaginati ca rezultatul nu are cum
sa fie decat delicios!
Tort din pepene |
1 pepene rosu copt
500 ml smantana pentru frisca
2 linguri zahar
110 grame migdale maruntite
fructe de sezon pentru decor
Mod de preparare:
1. Bateti frisca cu zaharul pana cand devine tare si pufoasa. Dati-o la rece.
2. Taiati coaja pepenelui si asezati-l pe un platou. Scoateti samburii.
3. Lasati pepenele sa se usuce, dupa care imbracati-l complet in frisca. Dati la congelator jumatate de ora.
4. Taiati cu grija fructele si migdalele si decorati dupa bunul plac.
Se savureaza cu mare placere!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.