Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - Adauga reteta ta.
Vă prezentăm o rețetă foarte simplă de marinare a macroului, care
este incredibil de gustos, aspectuos și foarte savuros. Macroul se
marinează în doar 3 zile și este delicios de te lingi pe degete. Savurați-l cu plăcere.
Macrou marinat |
Ingrediente:
– 1 l de apă
– 3 linguri de sare
– 2 linguri de zahăr
– 2 pumni de coji de ceapă
– 2 linguri de frunze de ceai
Mod de preparare:
1. Spălați macroul, tăiați capul și coada, eviscerați-l și spălați-l bine.
2. Fierbeți marinata, lăsați-o să se răcească și turnați-o peste macrou.
3. Dați macroul la frigider timp de 3 zile.
Vă dorim poftă bună alături de cei dragi!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.