Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - Adauga reteta ta.
Reteta caserola cu dovlecei, smantana si
cascaval la cuptor. Vrei o masa, economica si usoara? Poti sa
incerci reteta de dovlecei cu smantana si cascaval la cuptor. Ies
deliciosi de fiecare data!
Caserola cu dovlecei, smantana si cascaval la cuptor |
- 1 kg dovlecei
- 300 g smantana
- 3 oua
- 150 g cascaval
- 1 legatura patrunjel
- sare
- piper
Mod de preparare:
Spala bine dovleceii sub jet de apa rece.
Curata dovleceii de coaja si taie-i in rondele subtiri. Daca folosesti dovlecei tineri, cruzi, ii poti lasa cu coaja.
Fierbe rondelele de dovlecei in apa cu sare cat sa se inmoaie.
Intre timp, mixeaza smantana impreuna cu ouale, un varf cutit de sare si piper.
Pune cascavalul dat pe razatoare.
Adauga patrunjel verde proaspat tocat.
Intr-o tava yena, aseaza rondelele fierte de dovlecei.
Deasupra toarna compozitia cu smantana si cascaval.
Introdu tava la cuptor si coace pana cand deasupra se formeaza o crusta aurie.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.