Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

Lasagna (biscuieti) cu ciocolate alba

Retete si gust

Credeai ca lasagna poate fi doar un fel principal nu? Ei bine, in varianta dulce e chiar mai irezistibila si nici nu ai nevoie de cuptor pentru ea.
Biscuieti cu ciocolate alba
Biscuieti cu ciocolate alba

Ingrediente pentru blat

250 g biscuiti de vanilie cu crema alba, 6 linguri unt topit

                                                                               Crema 1
                                                                                                                                                                                        100 g zahar pudra, 300 g crema de branza, 250 g frisca

Crema 2

1 L lapte, 4-6 linguri zahar, 2 plicuri pudding

Ingrediente pentru ornat

200 g frisca, 100 g ciocolata alba
                                                                                                                                                          Mod de preparare:
  1. Zdrobeste biscuitii si amesteca-i cu untul topit. Preseaza compozitia intr-o tava termorezistenta si da-o la frigider pentru 20 de minute. Prepara puddingul conform instructiunilor de pe pachet si lasa-l sa se raceasca.
  2. Bate crema de branza cu zaharul pudra, apoi incorporeaza 250 g frisca. Intinde cea de-a doua crema - cea cu crema de branza - peste blatul de biscuiti si da tava la frigider 10 minute.
  3. Toarna stratul de budinca deasupra si niveleaza, iar peste pudding intinde frisca ramasa pentru ornat si rade ciocolata alba. Da prajitura la frigider pentru 1-2 ore inainte de servire.
Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!