Carne de porc cu sos de ciuperci si
branza. Felii de cotlet la tigaie cu sos de ciuperci. O
reteta de cotlet fraged si suculet de porc gatit rapid, cu sos delicios.
Nu cred ca exista un sos de ciuperci pentru fripta de porc mai bun
decat acesta.
Carne de porc cu sos de ciuperci si branza |
- 650 g file de porc
- 8 g sare
- 50 ml ulei de masline
- 100 g sunca de porc
- 2 catei de usturoi
- 250 g ciuperci
- 200 g branza
- 30 g capere
- 250 ml apa
Mod de preparare:
Intr-o tigaie, pune uleiul de masline la incins.Taie sunca de porc in cubulete mici si adauga in tigaie.
Gateste pentru un minut si amesteca cu o lingura de lemn.
Pune usturoiul tocat marunt si continua sa gateste pentru o jumatate de minut.
Feliaza ciupercile.
Pune ciupercile feliate in tigaie si caleste pentru doua minute.
Adauga branza taiata in cubulete, apa si caperele.
Gateste pentru trei minute, apoi opreste focul.
Presara cu sare pe bucatile de muschi file si gateste-le fie pe gratar, fie direct intr-o tigaie cu ulei incins.
Adauga bucatile de file de porc in sosul pregatit anterior.
Gateste pentru doua minute.
Serveste muschiul file cu sosul de ciuperci si branza gorgonzola alaturi de o portie de orez cu mazare.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.