Din 4 ingrediente și condimente faci o mâncărică super
delicioasă, colorată și, în primul rând, extrem de sănătoasă. Ușor de
încropit, rapid de gătit, și mai rapid de mâncat. Perfectă pentru
perioada verii în care dorim să mâncăm sățios dar ușor.
Dovlecei cu cartofi și roșii la cuptor |
Ingrediente:
- 1-2 dovlecei mici
- 2 roșii
- 2 cartofi
- 250 g parmezan ras
- oregano, pudră de ceapă, pudră de usturoi, busuioc - după gust
- sare ș piper după gust
- ulei de măsline
Mod de preparare:
Preîncălzește cuptorul la temperatură mare.Taie toate legumele rondele. Pune cartofii la fiert 5 minute - deoarece se gătesc la cuptor mai greu decât dovleceii și roșiile. Aranjează rondelele într-o tavă, alternându-l ca să arate cât mai atrăgător.
Stropește-le cu ulei de măsline, presară condimentele pe deasupra și acoperă-le cu parmezan din belșug. Dă tava la cuptor 20 de minute sau până când se face cartoful.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.