Cea mai simpla reteta posibila de a gati pieptul de pui, mi-a luat doar 4
pasi s-o fac - dar este super buna. Pieptul fierbe bine in sosul de
smantana cu usturoi si este aromat, iar cascavalul ii da o crusta rumena
si putin crocanta..
Piept de pui cu sos de usturoi si cascaval la cuptor |
Ingrediente:
● Piept de pui 2 buc
● Smantana 1 pahare
● Cascaval clasic 150 g
● Usturoi 3 catei
● Sare 1 lingurite
● Piper negru 0.25 lingurite
Mod de preparare:
Pas 1
Fiecare bucata de piept se spala bine, se taie in fileuri mari,
cam in 4-5 parti fiecare. Se pun intr-o tava de cuptor de marime medie,
putin adanca.
Pas 2
Smantana se amesteca cu usturoiul pisat, sarea si piperul negru.
Pas 3
Ungeti bine bucatile de pui cu sosul de smantana, apoi radeti cascavalul deaspura.
Pas 4
Lasati tava la cuptor la foc mediu, pana se rumeneste bine - aproximativ 45-50 de min.
Pas 5
Se servesc calzi cu o garnitura preferata.
Pofta Buna!
Pofta Buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.