Mancarea de conopida, gatita dupa o reteta traditionala, iese
o bunatate greu de descris in cuvinte. Iar daca elimini un singur
ingredient, o poti servi foarte bine si in post!
Mancare de conopida |
Mod de preparare:
2. Intr-o alta cratita, frige carnea de porc taiata cubulete in putin ulei pe toate partile, cat mai bine. Adauga apoi ceapa si ardeiul, ambele taiate marunt, si lasa-le pana cand devin translucide.
3. Adauga un pahar mare de apa calda, apoi asaza capacul si lasa carnea sa se innabuse bine.
4. Cand poti patrunde carnea cu furculita, adauga buchetelele de conopida inapoi si mai pune capacul pentru alte 10 minute, la foc mic.
5. Adauga bulionul, verdeata si potriveste mancarea de conopida de sare si piper.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.