Ghiveciul de legume pregatit dupa reteta asta e atat de bun,
incat nu mai ai nevoie de niciun preparat principal langa care sa il
servesti, ci il mananci ca atare pe nerasuflate! Reteta perfecta pentru
zilele de post.
Ghiveci d legume |
Mod de preparare:
2. Taie dovleceii si vanata cuburi, ciupercile felii si ardeii fasiute. Cand furculita intra in cartofi, morcovi si telina, poti pune restul legumelor pregatite, inclusiv fasolea si porumbul, scurse. Da din nou tava la cuptor pentru alte 15-20 minute.
3. Dupa ce s-au copt toate legumele, adauga rosiile din conserva si busuiocul si mai da amestecul la cuptor pentru 5-10 minute. Nu e necesar sa-l mai acoperi. Serveste ghiveciul de legume decorat cu patrunjel proaspat.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.