O garnitură
absolut delicioasă și extrem de ușor de făcut. O combinație de arome
simple dar care se îmbină perfect, făcând din acest fel de mâncare una
pe care o vei repeta, cu siguranță, des.
Cartofi la cuptor cu bacon, cașcaval și mărar |
Ingrediente:
- 500 g cartofi
- 300 g bacon
- 300 g cașcaval afumat
- 1 legătură de mărar
- ulei de măsline
- sare și piper după gust
Mod de preparare:
Curăță cartofii, taie-i în 2 și pune-i la fiert 15-20 de minute. Cu 5-10 minute înainte să scoți cartofii, prăjește bacon-ul. După ce l-ai prăjit, taie-l în fâșii mai subțiri.
Pune cartofii într-o tavă care nu lipește, stropește-i din belșug cu ulei de măsline. Asezonează cu sare și piper, presară cașcaval ras deasupra, apoi bacon-ul și dă la cuptor până cartofii se pătrund și bacon-ul se prăjește.
Toacă mărar, presară deasupra și mai dă la cuptor încă 3 minute.
Servește fierbinte, ca garnitură aleasa.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.