Masa ideală pentru zilele în care vrei să prepari ceva extrem de
gustos, sățios și din ingrediente binecunoscute! În 4 pași simpli, ușor
de urmat chiar și de către cel mai nepriceput bucătar, faci o mâncare
pe gustul întregii familii.
Caserolă de chifteluțe marinate |
Ingrediente:
- 1 pâine
- 230 g brânză de vaci dulce/cremă de brânză
- 120 g maioneză
- sare, piper, oregano, busuioc - după gust
- 450 g chifteluțe făcute
- 230 g mozzarella rasă
- 750 g sos de paste/marinara
Mod de preparare:
- Tapetează fundul unei tăvi care nu lipește cu un strat de felii de pâine. Umple golurile dintre felii cu bucățele de pâine, astfel încât stratul să fie cât de cât uniform.
- Într-un castron, combină brânza de vaci dulce/crema de brânză cu maioneza și condimentele - poți pune absolut orice alte condimente dorești, dacă nu îți sunt pe plac cele de mai jos. Întinde amestecul peste stratul de pâine. Presară niște mozzarella rasă pe deasupra
- Combină sosul de paste sau sos-ul marinara cu chifteluțele. Pune-le peste stratul de brânză. Presară restul de mozzarella rămasă.
- Dă la cuptor pentru 30-35 de minute.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.