Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

Spaghete cu chiftelute de pui si sos

Retete si gust
Daca doriti un preparat usor, reteta de spaghete cu chiftele de pui este solutia perfecta.
Puteti folosi reteta de spaghete cu chiftelute de pui in orice ocazie, cum ar fi o cina romantica, o petrecere cu prietenii sau o reuniune de familie.
spaghete
Spaghete cu chiftelute de pui si sos
     
Ingrediente:                                                               
  • Pentru sos
  • -1 kg de rosii
  • -2 ardei rosii
  • -1 dovlecel mijlociu
  • -1 vinata mica
  • -1 ceapa
  • -1 capatana de usturoi
  • -50 gr parmezan
  • -ulei de masline
  • -sare si piper
  • Pentru chiftele
  • -500 gr piept de pui
  • -50g pesmet
  • -1 ceapa
  • -2 catei de usturoi
  • -1 legatura patrunjel
  • -1 ou
  • -ulei de masline
  • -sare
  • Pentru spaghete
  • -500 g spaghete fierte
  • -busuioc
  • -parmezan ras
    Mod de preparare:
    Incepem prin prepararea amestecului de chiftele. Se de prin masina pieptul de pui si se lasa deoparte. Se toaca ceapa si usturoiul. Intr-un castron mare se pune piept de pui, sare, piper, ou, ulei de masline, ceapa, usturoi, pesmet si se amesteca aceste ingrediente pana sunt bine combinate. Cand acestea sunt gata, formati bile mici din carne si se pun la frigider timp de 30 de minute pentru a mentine in forma. Dupa acest lucru, chiftelutele se pun in cuptor la 200 ° C timp de 25 minute.
    Pentru prepararea sosului se include toate ingredientele intr-un procesor de alimente, pentru a forma un piure, apoi incalziti intr-un vas mediu 1-2 linguri de ulei de masline. Cand uleiul este fierbinte se adaugă piureul pe care l-ati facut anterior. Se pune acest continut la foc mic timp de 30-35 de minute si se presara cu parmezan.
    Daca aveti deja pastele fierte, se adauga doar sosul si chiftelele. Daca nu, urmati pasii de pe ambalaj si in 5 minute acestea sunt gata. Serviti fierbinte si se presara parmezan. Se adauga cateva frunze de busuioc pentru garnitura.
Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!