Gustoase la orice masa, pastele fac parte din categoria mancarurilor apetisante.
Pentru a savura gustul lor special, va propunem sa preparati paste cu legume mexicane, ciuperci si carne de pui.
Paste cu legume mexicane, ciuperci si carne de pui |
Ingredient:
1 kg de piept de pui dezosat
2 fire de praz
1 punga cu amestec mexican de legume
1/2 kg ciuperci
1 punga de paste
200 g smantana proaspata
1 pahar de vin alb
chili
sare
piper alb macinat
ulei de masline
Modul de preparare:
Carne de pui se taie in cubulete mici.
Firele de praz se toaca marunt.
Ciupercile se taie in bucati mari si groase.
Intr-o cratita se incinge uleiul de masline.
Apoi ingredientele de mai sus se pun la calit.
Se adauga dupa aceea vinul.
Se condimenteaza cu sare, piper si chili.
Se lasa pe foc timp de 15 minute.
Amestecul mexican de legume se opareste separat.
Pastele, la fel, se pun la fiert, separat, in apa cu sare, urmand instructiunile de pe ambalaj.
Dupa ce toate sunt gata, pastele se amesteca cu mix-ul de legume mexicane.
Apoi se pune si sosul cu ciuperci si pui.
Se adauga si smantana.
Se servesc calde imediat.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.