Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

Rulada umpluta cu nutella

Retete si gust
Aceasta prajitura de casa este foarte buna si se face foarte usor. Eu am ales varianta cu nutella. Iti garantam ca este foarte bune si arata foarte bine pe platoul cu prajituri.
rulada
Rulada umpluta cu nutella

Ingrediente:

5 oua
130 g zahar tos pudra - 30 g pentru albus si 100 g ptr galbenusuri
100 g faina
1 lingurita praf de copt
15 g cacao 
un praf de sare

Mod de preparare:

In boluri separate se vor pune albusurile separate de galbenusuri.
Albusurile se vor mixa spuma tare impreuna cu praful de sare si 30 g zahar tos pudra.
Galbenusurile, impreuna cu 100 g zahar tos pudra se vor mixa pana vor deveni o  spuma alba.
Albusurile spuma tare se vor adauga peste galbenusuri, amestecandu-se cu o spatula pana la incorporare completa, urmand faina alba  cernuta si amestecata cu praful de copt,  amestecandu-se cu spatula de jos in sus.
Aluatul obtinut se va imparti in doua vase in mod egal, unul se va lasa alb,  celalalt se va amesteca cu cacao pudra.
Intr-o  tava de aragaz de 30/30 cm tapetata cu hartie de copt se va pune  mai intai aluatul cu cacao, apoi peste punem continutul cu aluatul fara cacao pe care il intindem cu o spatula usor si bagam in cuptorul preincalzit la 180 grade  urmand a fi data tava din la cuptor cca 15-20 minute, pana trece testul scobitorii.
Dupa coacere, rulada se va transfera pe alta hartie de copt - partea cu cacao sa fie cu fata pe hartia de copt -,  uns blatul cu nutella intr-un  strat subtire, rulandu-se usor si infasurat in hartia de copt.
Rulada umpluta cu nutella se va da la rece in frigider pentru cca 30-35 minute apoi portionata sub forma de rulou si servita ca desert.
Pentru aspect, o puteti pudra cu zahar pudra, ciocolata rasa, fulgi de cocos si chiar bomboane multicolare.
Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!