Pastele ne scot întotdeauna din încurcătură. Iar alegerile pot fi
diverse, de la carne tocată, la legume fel de fel. Ca să nu mai vorbim,
că putem folosi orice tip de paste. Iată ce reţetă de paste cu ciuperci
şi sos de roşii am pregătit pentru tine.
Paste cu ciuperci si sos de rosii |
Ingrediente:
500 g paste tip scoică mare
500 g ciuperci
200 g caşcaval
pătrunjel
piper
sare
2 cepe
4-5 căţei usturoi
200 g bulion
ulei
500 g ciuperci
200 g caşcaval
pătrunjel
piper
sare
2 cepe
4-5 căţei usturoi
200 g bulion
ulei
Mod de preparare:
Fierbi pastele conform instrucţiunilor de pe ambalaj. Speli ciupercile bine şi apoi le tai mărunt. Dai caşcavalul prin răzătoarea mare şi tai fin pătrunjelul. Zdrobeşti usturoiul, toci ceapa şi le căleşti în puţin ulei încins, torni bulionul şi ţii să fiarbă sosul, apoi potriveşti de sare şi piper, dacă vrei îl mai poţi subţia cu apa în care au fiert pastele.Separat, sotezi ciupercile şi le amesteci cu caşcavalul răzuit şi pui din această compoziţie în fiecare scoică. Aşezi pastele într-o tavă de cuptor şi torni sosul. Presari pătrunjelul şi dai la cuptor cam 20 de minute.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.