Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

Lasagna cu dovlecei

Retete si gust
Dupa cum stiti deja, anul acesta Pastele este pentru toti pe Retetesigust.blogslot.com. De aceea, in fiecare zi, ne gandim la fiecare dintre voi si cautam solutii culinare delicioase pentru a aduce gustul bucuriei pe mesele tuturor. Astazi, va prezentami reteta ce va face deliciul ce te va ajuta sa mai schimbi meniul cu ajutorul unei retete fara carne!
 Lasagna cu dovlecei
Lasagna cu dovlecei
Ingrediente:
  • 250 de gr de foi de lasagna, fierte 
  • 3/4 de cana de mozzarella, rasa
  • 1 1/2 de cana de  branza de vaci
  • 1/4 de cana de parmezan , ras
  • 1 1/2 de cana de dovlecei feliati
  • 2 1/2 de cana de sos de rosii 
  • 2 lingurite de busuioc uscat
  • 2 lingurite de oregano uscat
  • 1/4 c ceapa tocata
  • 1 catel de usturoi
  • 1/8 lingurita de piper negru
    Mod de preparare:
    1 . Incalzeste cuptorul la 220 C. Unge un vas termorezistent cu o lingurita de ulei vegetal.
    2 . In castron mic, combina 1/8 de cana de mozzarella si 1 lingura de parmezan. Pune deoparte.
    3 . Intr-un bol mediu, combina restul de mozzarella si parmezan cu intreaga cantitate de branza de vaci . Amesteca bine si pune deoparte.
    4 . Combina sosul de rosii cu restul de ingrediente. Unge un strat subtire de sos de tomate, in partea de jos. Adauga o treime din foi intr-un singur strat. Raspandeste jumatate din amestecul de branza deasupra. Adauga un strat de dovlecei.
    5 . Repeta stratificarea. Adauga un strat subtire de sos. Pune foi, sos si amestec de branza la final. Acopera cu folie de aluminiu.
    6 . Coace timp de 30-40 de minute. Lasa sa se raceasca timp de 10-15 minute.
    Pofta buna!

.
Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!