Pentru gurmanzi
sau pentru cei dispusi sa incerce mereu altceva recomandam aceasta
reteta. Daca sunteti in pana de idei pentru pranzul de astazi va recomandam o
friptura delicioasa: pulpe de curcan la tava cu sos de miere si mustar.
Carnea de curcan nu contine colesterol, este una dintre cele mai bune
proteine si nu ingrasa.
![]() |
Pulpe de curcan la tava cu sos de miere si mustar |
Ingrediente:
– 2 pulpe de curcan
– 3 linguri de miere
– 3 linguri de mustar picant
– 3 linguri de ulei de masline, sare, piper
– Mod de preparare: Se spala pulpele de curcan, se cresteaza din loc in loc, se dau cu sare,
se condimenteaza cu piper si se aseaza intr-o tava unsa cu putin ulei. Se amesteca mierea cu mustarul si cu uleiul de masline, iar cu pasta
obtinuta se ung pulpele. Se adauga 1 cana de apa, se acopera tava cu
folie de aluminiu si se da la cuptorul preincalzit pentru 30-40 de
minute. Se scoate folia si se mai lasa tava la cuptor pana se rumenesc pulpele.– 3 linguri de miere
– 3 linguri de mustar picant
– 3 linguri de ulei de masline, sare, piper
Se servesc fierbinti cu salata asortata.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.