Pentru gurmanzi
sau pentru cei dispusi sa incerce mereu altceva recomandam aceasta
reteta. Daca sunteti in pana de idei pentru pranzul de astazi va recomandam o
friptura delicioasa: pulpe de curcan la tava cu sos de miere si mustar.
Carnea de curcan nu contine colesterol, este una dintre cele mai bune
proteine si nu ingrasa.
Pulpe de curcan la tava cu sos de miere si mustar |
Ingrediente:
– 2 pulpe de curcan
– 3 linguri de miere
– 3 linguri de mustar picant
– 3 linguri de ulei de masline, sare, piper
– Mod de preparare: Se spala pulpele de curcan, se cresteaza din loc in loc, se dau cu sare,
se condimenteaza cu piper si se aseaza intr-o tava unsa cu putin ulei. Se amesteca mierea cu mustarul si cu uleiul de masline, iar cu pasta
obtinuta se ung pulpele. Se adauga 1 cana de apa, se acopera tava cu
folie de aluminiu si se da la cuptorul preincalzit pentru 30-40 de
minute. Se scoate folia si se mai lasa tava la cuptor pana se rumenesc pulpele.– 3 linguri de miere
– 3 linguri de mustar picant
– 3 linguri de ulei de masline, sare, piper
Se servesc fierbinti cu salata asortata.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.