Cand ai pofta de un dulce rapid, prajitura cu foi de
napolitana si crema cu nuci si biscuiti e alegerea perfecta! Reteta se obtine rapid, iar combinatia biscuiti si crema de nuca ofera
prajiturii o bunatate aparte. Va invit sa testati.
Prajitura cu foi de napolitana si crema cu nuci si biscuiti |
Pentru ornat:
300 g ciocolata,
sirop de capsune
Mod de preparare:
- Se fierbe laptele cu zaharul pana clocoteste, apoi se ia de pe foc si se adauga in el untul taiat bucatele, nuca macinata si cele 5 linguri cu cacao. Se adauga apoi in crema biscuitii sfaramati si esenta de rom.
- Crema se intinde intre foile de napolitana. Prajitura se glazureaza cu ciocolata topita la bain-marie si se orneaza cu sirop de capsune.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.