Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

Friptura de miel

Retete si gust
Friptura de miel, drobul de miel si ouale rosii sunt nelipsite din meniul de Paste. Gospodinele se intrec in retete si fiecare incearca sa pregateasca preparate tot mai gustoase, de la an la an. Astazi, vorbim despre cea mai buna friptura de miel si iti dezvaluim secretul marilor bucatari – ce ingrediente folosesc acestia pentru o friptura delicioasa.        
miel
Friptura de miel
  
Ingrediente:                                                                     
  • 2 kg de miel
  • 10-12 cartofi noi mici;
  • 3 catei de usturoi;
  • 2 linguri de ulei de floarea soarelui;
  • o cana de vin rosu sec;
  • 4 rosii medii;
  • 3 crengute de cimbru;
  • o lingurita de sare;
  • o jumatate de lingurita de piper negru macinat.

Mod de preparare:

Primul pas este sa cureti foarte bine carnea. Astfel, sterge cu atentie mielul folosind o carpa umeda. Apoi, zdrobeste usturoiul si amesteca-l cu condimentele, apoi cu cimbrul si cu uleiul. Urmatorul pas este sa speli bine cartofii noi si sa incingi cuptorul la o temperatura mare - 200 de grade Celsius. Stropeste o tava cu putin ulei, apoi pune cartofii in tava. Unge bine carnea cu amestecul de usturoi si condimente, de jur imprejur si pune-o peste cartofi. Baga tava la cuptor si las-o timp de 20 de minute, apoi redu focul, stinge carnea cu vin si coace-o inca o ora. la final, taie rosiile in doua si adauga-le in tava. Baga tava la cuptor pentru inca 20 de minute. Dupa 20 de minute carnea ar trebui sa fie facuta. Serveste-o cu sosul si cartofii din tava si cu salata verde.
Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!