Iti plac la nebunie snitelele, dar nu la fel de mult prajelile? Atunci prepara snitele de pui la cuptor! Sunt simplu de facut, nu ies uscate, ba dimpotriva: dupa
reteta asta vor fi crocante la exterior, fragede si suculente la
interior. Sunt sanatoase, se fac repede, nu miroase a prajit in casa si faci si economie la uleiul de gatit.
Snitele de pui la cuptor |
Mod de preparare:
2. Intinde fiecare bucata de piept de pui intre 2 folii alimentare si bate-le pe rand cu ciocanul de snitele, pana cand snitelele sunt la aceeasi grosime pe peste tot.
3. Intr-o tava de cuptor intinde folie de aluminiu, iar deasupra foliei de aluminiu asaza un gratar care sa permita circulatia aerului pe sub snitele. Unge gratarul cu ulei.
4. Combina pesmetul cu cascavalul, uleiul, sare si piper. Separat, combina laptele, maioneza, cimbrul, sare si piper, intr-o alta farfurie adanca.
5. Trece fiecare snitel prin amestecul lichid de ingrediente, apoi prin cel uscat. Asaza puiul pe gratar si da-l la cuptor pentru 40-45 de minute, la 200 de grade.
Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.