Aceste rulouri cu carne sunt pur și simplu fenomenale! Umplutura din carne tocata extrem de suculentă și aromată, ascunsă într-un sos de rosii. Ce poate fi mai delicios? Secretul și farmecul acestei
rețete stă tocmai în această minunată umplutură și anume în modul ei de
preparare.
Rulouri cu carne tocată |
Ingrediente:
- 600 g carne tocată
- 2 cepe roşii mijlocii
- 12-14 foi lasagna
- 5 linguri ulei de măsline
- 3 roşii
- sare
- piper
- 100 g măsline
- 50 g unt
- cimbru
- rozmarin
Mod de preparare:
1. Pentru început, se fierb foile de lasagna, conform instrucţiunilor de pe cutie. După ce au fiert, se pun într-o sită şi se trec sub un jet de apă rece, să nu se lipească.
2. Se pune ceapa la călit, până devine aurie, apoi carnea şi se prăjesc până se absoarbe toată zeama pe care o lasă carnea şi ceapa. Se condimentează cu sare, piper şi cimbru. După ce s-a făcut, se lasă să se răcească.
3. Se unge o tavă de cuptor cu unt sau ulei. Pe un platou se pun foile de lasagna şi se umplu cu carne. Se rulează şi se aşază în tavă. Se pregăteşte sosul de roşii şi se toarnă peste rulouri
4. Puteţi să le serviţi calde, ornate cu caşcaval şi rozmarin.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.