Pulpele de pui coapte in crusta de parmezan
sunt usor de preparat si foarte gustoase. O reţetă foarte
simplă şi gutoasă pe care o poţi asorta cu orice fel de garnitură îţi
este pe plac. Am pregătit pentru voi azi o reţetă de pulpe de pui în
crustă crocantă,
Pulpele de pui coapte in crusta de parmezan |
Ingrediente:
- 400 grame pesmet
- 100 grame parmezan
- 1 catele de usturoi
- 300 grame unt topit
- 12 pulpe de pui
- oregano
- sare
- piper.
Mod de preparare:
Intr-un bol amesteca pesmetul cu parmezan, oregano, sare si piper.
Intr-o tigaie caleste usturoiul in putin unt incins. Adauga apoi si
restul de unt.
Tavaleste apoi pulpele de pui in compozitia de unt, apoi in cea cu pesmet si parmezan. Aseaza pulpele de pui intr-o tava. Toarna pe deasupra restul de pesmet si unt, daca au mai ramas dupa ce ai tavalit pulpele.
Da tava la cuptor timp de o ora.
Tavaleste apoi pulpele de pui in compozitia de unt, apoi in cea cu pesmet si parmezan. Aseaza pulpele de pui intr-o tava. Toarna pe deasupra restul de pesmet si unt, daca au mai ramas dupa ce ai tavalit pulpele.
Da tava la cuptor timp de o ora.
Pulpele de pui coapte in crusta de parmezan se servesc fierbinti, cu diverse garnituri si sosuri.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.