Nu ai timp sau chef să stai prea mult în bucătărie, dar nici să
mănânci din oraș nu vrei? Trage repede la tigaie niște ficăței de pui,
cu niște bacon afumat și ciuperci! Nu îți ia mult timp și
are un gust, rafinat! Rapid, ieftin, ușor de făcut, sănătos și foarte gustos! Ficatei de pui la tigaie, cu bacon si ciuperci, o cina delicioasa.
Ficatei de pui la tigaie, cu bacon si ciuperci |
Ingrediente:
- 500 g ficăței de pui
- 350 g ciuperci
- 400 g bacon
- 250 ml vin alb
- 1 ceapă
- sare și piper
- 100 g unt
Mod De Preparare:
- Într-o tigaie care nu lipește, topește untul la foc mic și pune ficățeii la rumenit.
- Între timp taie bacon-ul, ciupercile și ceapa, separat. După ce prind culoare ficățeii, adaugă bacon-ul. Amestecă.
- Adaugă ceapa și ciupercile, asezonează cu sare și piper. Amestecă și acoperă 5 minute. Toarnă vinul peste, amestecă și mai adaugă sare și piper dacă simți nevoia. Lasă 15 minute pe foc
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.