Ai mai făcut până acum lasagna rulate? Sunt delicioase! Iată o rețetă bună, pentru un fel principal savuros. Aceasta reteta incorporeaza savoarea rosiilor si aromele estivale ale legumelor cu cascaval, mozzarella si telemea.
Lasagna cu branzeturi |
INGREDIENTE:
8 foi de lasagna + 125 g cascaval
2 oua
450 g telemea
250 g mozzarella + un dovlecel
o legatura patrunjel
piper
Pentru sos:
o conserva mare rosii în bulion
o ceapa mica
2 caței usturoi
sare și piper
3 linguri ulei
o lingurița oregano
MOD DE PREPARARE:- Pentru sos, se marunțesc rosiile din bulion, apoi piureul obținut se pune într-o cratița si se adauga ceapa tocata, usturoiul, uleiul, oregano, sarea și piperul. Se lasa sa scada.
- Între timp, se fierb foile de lasagna, se scurg si se pun pe un servet umezit.
- Telemeaua se amesteca bine cu mozzarella rasa si ouale batute, se adauga dovlecelul taiat marunt, patrunjelul și piperul. Se pune câte o lingura din acest amestec pe fiecare foaie de lasagna, se ruleaza si se asaza vertical în vasul de cuptor tapetat cu un strat de sos de rosii.
- Se toarna restul sosului, se presara cascaval si se coace 45 de minute.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.