Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

Pulpe de pui in sos de mustar la cuptor

Retete si gust
Azi, mi-am rezolvat neînţelegerile cu arta culinară dar tot mă dau în vânt după o pulpe de pui in sos de mustar la cuptor şi însoţit cu o garnitura de legume.
pulpe
Pulpe de pui in sos de mustar la cuptor

Ingrediente

  • 4 pulpe de pui superioare
  • 4 linguri ulei de masline
  • 2 lingurite mustar cu piper
  • 1 lingurita mustar simplu
  • 1 lingurita oregano uscat
  • sare si piper
  • 1 lingura ulei de masline pentru uns tava
  • 1/2 capatana usturoi
  • Garnitura de legume:
  • 1 punga mix de legume cu brocoli, morcov, porumb, mazare la - 350 gr
  • 300 gr fasole verde congelata
  • condimente: sare
  • piper praf de usturoi
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1/2 cana apa

    Mod de preparare

    Spalam pulpele. Saram si piperam carnea pe ambele parti si o crestam din loc in loc.
    Intr-un bol frecam uleiul cu mustarul pana se ingroasa si devine ca o maioneza. Adaugam oregano si amestecam. Ungem bucatile de carne cu acest amestec. Usturoiul curatat si taiat felii il punem in crestaturile facute. Punem carnea intr-o tava in care am picurat putin ulei de masline. Acoperim cu o folie de aluminiu si lasam la rece aprox o ora.
    Dam la cuptorul preincalzit la 190 de grade timp de 40-45 de minute. Dupa acest timp indepartam folia de aluminiu si mai lasam la cuptor 15-20 de minute pana se rumenesc pulpele frumos deasupra.
    In timp ce avem pulpele la cuptor pregatim legumele. Intr-un wok calim legumele in putin ulei de masline. Adaugam o jumatate de cana de apa, condimentam cu sare, piper si pudra de usturoi si oprim focul cand apa s-a evaporat.
    Scoatem pulpele din cuptor si le servim calde cu garnitura de legume.
Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!