Încearcă şi tu această ruladă din pate de ficat. Reţeta e foarte simplă.
RULADA DIN PATEU DE FICAT |
Ingrediente
Pentru pate
- 100 g unt
- 1 ceapă
- 1 căţel usturoi
- 450 g ficat de pasăre
- 1 lingura coniac
- 1 lingura praf de muştar
- sare
- piper
Pentru garnitură
- 1 pachet unt
- 1 legatura mărar
Mod de preparare
2. Se adaugă coniacul, muştarul, sare şi piper. Ficatul şi restul de 50 g unt se mixează pentru a obţine o pastă fină.
3. Amestecul de ficat se întinde într-un strat uniform pe o folie de aluminiu. Se pune apoi untul foarte moale şi se întinde cu o spatulă.
4. Peste unt se presară mărarul tocat şi se rulează. Se dă la rece 12 ore şi se taie câte o felie numai pentru masă.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.