Pentru zilele speciale, retetele gustoase sunt
potrivite. Va propunem sa incercati o astfel de reteta preparand-o pe
cea de porc cu sos de mere si smantana.
FILEURI DE PORC CU SOS DE MERE SI SMANTANA |
4 fileuri de porc
1 lingura de faina
2 linguri de unt
sare
4 fire de praz
1/2 lingurita de seminte de mustar
2/3 cana de vin rosu
2 mere tari
2/3 cana de smantana dulce, nefermentata
Mod de preparare:
Fileurile de porc se dau prin faina.
Untul se pune la topit in tigaie, la foc mediu.
Apoi se pune si carnea in tigaie.
Se presara putina sare.
Se prajeste pe fiecare parte.
Se adauga apoi si prazul curatat si feliat subtire.
Se mai lasa 5 minute.
Se pun si semintele de mustar impreuna cu vinul.
Se lasa sa mai fiarba timp de 10 minute, intorcand carnea din cand in cand.
Dupa aceea se adauga feliile de mar, curatate de coaja si fara seminte.
Se pune si smantana.
Se mai lasa 3 minute, pentru ca sosul sa se ingroase.
Fileuri de porc cu sos de mere si smantana se serveste imediat cu garnitura preferata.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.