Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

PAPRICAS DE VITEL

Retete si gust
O reteta cu tenta ungureasca este papricasul de vitel care se obtine din carne de manzat, legume si galuste.                                                                                                                                                                      
vitel
PAPRICAS DE VITEL

Ingrediente:                                                                                                                                                            1 kg carne,
- 3 cepe mijlocii,
- 2 ardei grasi,
- 1 lingurita de faina,
- 1 lingurita boia de ardei,
- 1/2 lingura de bulion,
- 2 linguri de untura,
- sare.

Pentru galuste:
- 1 lingura de unt sau untura,
- 1 ou,
- 2 linguri de faina,
- 1 lingura de apa,
- sare.

Mod de preparare:
Se taie carnea de vitel in bucati potrivite.
Se inabusa intr-o cratita cu putina untura la care se adauga  si ceapa taiata felii subtiri.
Cand ceapa s-a ingalbenit, se adauga boia de ardei, bulionul subtiat cu apa si cei doi ardei grasi.
Se pune zeama de carne sau apa, atat cat sa acopere carnea.
Se da la cuptor sa fiarba acoperit.
In acest timp se prepara galustele de faina  dintr-un amestec format dintr-o lingura de unt sau de untura, un ou, faina, putina apa si sare.
Se amesteca totul bine.
Se ia cu lingurita din compozitia de galuste  si se toarna treptat in apa clocotita. Se tin sa fiarba 10 minute. Papricasul de vita se serveste cald cu verdeata tocata marunt.
Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!